2013. december 17., kedd

II. Bevezetö :))

Cijjactook!
Tudom ez még nem rész de nemsokára az is gyönni fog. Just trust me :D So. Csak annyi, hogy a mostani story-hoz még nem volt amolyan "Bevezetö" igy ugy döntöttem mostantól lesz :D Akkor tessék:

Ez a történet egy lányról szól aki a barátnöjével hóditja meg a világot.  
Egzotikus, bámulatos, különleges, romantikus,... helyek szerte a világban amik arra várnak, hogy valaki megcsodálhassa öket. Fleurnek sikerül valóra váltani az álmát miszerint ezeken a helyeken járhat. De mi van akkor ha nem csak a történelmi városok bóditják el az embert? Ha belép egy másik dolog az életben ami már fele annyira se komplikált mit egy szép épületet felépiteni mégis megmagyarázhatatlan és megfejthetetlen? Amit csak érezni lehet és változtatni rajta nem. Mert nem múlandó. A szerelem sok dolgot rejteget és mindenkiben ott lapul és csak a megfelelö emberre vár, hogy elöjöhessen. Viszont akkor nincs megállas. A szerelemmel a csodaszép városok még káprázatosabbak, az ég még inkább kékebb, a csillagok még fényesebben ragyognak és az élet még szebb.
Ez a blog egy lány életét irja le akinek össze jöttek a dolgok. Mert egyszer mindenkinek kiteljesül az élete. "Amit tudsz azt tedd meg magadért. A többi már Isten dolga"





Nos. Nem is huzom tovább. Arrivederci!
 xxRozamundaxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése